Toate procedurile de mai jos se bazeaza pe terapie prin cuvant si vindecare cu ajutorul energiilor si spiritelor inalte, Divine; efectele lor continua mult timp dupa sedinta de lucru.

O sedinta cu mine este in general o combinatie intre: channeling (cu transmiterea informatiilor primite despre tine si cauzele problemelor tale), eliberarea si vindecarea aspectelor stresante ori dizarmonice din viata ta, primirea de energii de binecuvantare pentru manifestarea dorintelor tale.

Fiecare sedinta este personalizata pe nevoile particulare ale fiecarei persoane, modalitatea de lucru fiindu-mi inspirata de spiritele divine cu care lucrez. Indiferent de lungimea timpului alocat vindecarii, o stare de bine se instaleaza imediat aproape majoritatea cazurilor. In 80 % din situatii am constatat vindecarea cauzei initiale pentru care am fost contactata, exceptand cazul in care nu exista o dorinta subconstienta de a pastra dizarmonia din diverse motive: vinovatia, mania interioara sau o lectie karmica necesara sufletului. In majoritatea situatiilor, a aparut o ameliorare si s-au revelat alte posibile cauze ale bolii.

 

Ofer urmatoarele sedinte specializate:

Channeling cu energiile divine feminine sau masculine in functie de conexiunea spirituala a subiectului. Este o sedinta in care transmit raspunsuri la intrebarile tale si primesti informatii si daruri de putere direct de la ghizii tai sprituali .

 

Initiere cu energii divine pentru vindecare, primirea darurilor tale spirituale si intelegerea misunii tale de viata.

 

Conectare divina cu Sinele tau divin, Ingerii si ghizii tai spirituali si cu echipa ta divina de lucru, pentru crestere spirituala si sustinere in viata ta pe Pamant.

 

Conectare cu Spiritul Planetei de pe care vii, cu activarea darului pe care ai venit sa-l manifesti in aceasta viata.

 

Conectare cu Spiritul Afacerii tale pentru claritate, sustinere si ajutor in manifestarea telurilor tale cu usurinta.

 

Binecuvantare speciala pentru obtinerea reazultatelor dorite. De exemplu: o nastere usoara si sanatoasa, o casatorie implinita, succes la un examen, un interviu sau un proces cu succes, o afacere noua de succes, un eveniment important din viata ta.

 

Binecuvantare de inceput de an (calendaristic sau de nastere) pentru materializarea dorintelor ori binecuvantare speciala de ziua ta de nastere. La cerere, se poate realiza inregistrarea audio a acestei binecuvantari pentru o persoana draga care isi doreste ajutor Divin.

 

Sedintele sunt conduse de catre Divin – informatiile, cuvintele si energiile folosite de mine sunt intotdeauna obtinute prin channeling, fara a folosi metode de divinatie precum ansa sau cartile de tarot.