Mesajele sunt primite prin channeling si poarta adevaruri care ne ajuta sa  crestem constinta de sine si a adevarului superior. Ele poarta o semnatura energetica care aduce vindecare speranta si putere interioara.

Daca aceste mesaje au vorbit sufletului tau, te invit sa accesezi carticica e-book ce va fi disponibila in curand, AICI (urmareste aceasta pagina, pentru noutati).

Primul mesaj divin l-am primit la Medjugore in timpul unui pelerinaj in care mi-a fost deschis un canal direct de comunicare cu Fecioara Maria. De atunci am continuat sa primesc mesaje, atat de la Mama Divina cat si de la Domnul Iisus, Duhul Sfant, Arhangheli, Ingeri si Maestri.

Va transmit mai jos, mesaje primite prin bunavointa si iubirea ocrotitorilor nostri divini:

 

Mesaj de la Domnul Iisus pentru Paste

Dragi frati si surori,

Acum cand ma celebrati inca odata vreau sa va amintesc ca suntem  parte din aceeasi radacina iubitoare. Tatal Nostru ne imbratiseaza cu iubire pe Voi si pe Mine in inima lui. Astfel in aceste zile  va invit inca odata sa fiti deschisi, compasionati si blanzi cu voi insiva si cu tot ceea ce este .

Deschideti-va inima si primiti razele iubirii mele Christice, acum. Ramaneti cu inima deschisa zi si noapte si umpleti-va cu iubirea mea si cu noi coduri de armonizare chrisitica in fiinta voastra.

Va binecuvantez, va onorez si va stau alaturi.

Cu iubire de frate

Sananda-Iisus