Ofer cu bucurie aici, pentru ghidarea, cresterea si sustinerea voastra spirituala, unelte spirituale care consider ca pot aduce alinare, armonizare  si o crestere  a frecventei proprii vibrationale.

Va invit sa reveniti periodic, pentru a primi noi informatii si resurse de dezvoltare spirituala si armonizare minte-corp-inima si suflet.

Rugaciunea Postul lui Iisus – pentru Paste

Timp de 40 de zile se aprind 11 lumanari – la fiecare se spune un Tatal Nostru si la sfarsit se spune dorinta sufletului. Faca-se  voia ta Doamne!

 

Rugaciunea  de iertare si vindecare a parintelui Gherontie Puiu de la Busteni

“Doamne intoarce-i la bunatate si rugaciune pe toti dusmanii mei. Amin.“

Se spune de 40 de ori la rand timp de 40 de zile.

 

Rugaciune scurta si puternica

“Doamne te rog, ajuta-ma sa eliberez frica si ajuta-ma sa devin ceea ce tu vrei ca eu sa fiu.”

Rugaciune de seara

“Iarasi imi plec genunchi inaintea ta Doamne. Doamne, iarta-ma ca iar indraznesc: cauta din cer si in aceasta noapte spre inimiile tuturor care m-au rugat sa ma rog pentru ei si spre cei care sunt in inima mea. Cerceteaza-i cu bunatatea ta, iarta-le tot ce au gresit astazi, spala cugetele si inimile lor cu focul si flacara Dumnezeirii tale. Pazeste-i cu ingeri de lumina de toata lucrarea raului si invredniceste-i ca vazind lumna zilei sa iti multumeasca tie pentru toata purtarea de grija. Asculta rugaciunile lor si umple inimiile lor cu duhul tau cel sfant. Fii Doamne lor ajutator, sprijinitor, miluitor si cu toate ca nu aratam dragoste si iubire curate spre tine, tu ca un parinte iubitor si iertator miluieste-ne pentru rugaciunea prea curatei stapani noastre si nascatoare de Dumnezeu Fecioara Maria si ale tuturor sfintilor tai. Amin.“

 

Rugaciune a inimii a lui Serafim de Sarov

“Doamne Isuse Hristoase fiul lui Dumnezeu (pe inspir), pentru rugaciunile Nascatoarei de Dumnezeu milueste-ma pe mine pacatosul (pe expir).”

Sfantul Serafim de Sarov

Pe inspir vizualizeaza energiile galben aurii ale iubirii Mantuitorului, parcurgandu-te de sus in jos, iar pe expir vizualizeaza cum energiile vindecatoare verde smarald ale Mamei Pamant te strabat de jos in sus. Ruga aduce o echilibrare a energiilor Yin si Yan, prin energii vindecatoare de iubire. Impartirea rugaciunii pe inspir si expir vine de la parintele Arsenie Boca.

Rugaciunea Gayatri

“Tu, cel ce esti sursa a toata puterea,
Ale carui raze lumineaza intreaga lume,
Vino si lumineaza si inima mea
Ca sa faca si ea lucrarea ta in lume.”

Mantra de deschidere a inimii

“Yumee Raee” – puneti mana pe inima si repetati de 7 ori.

 

Mantra iertarii

Salut divinul din tine!

[NUMELE PERSOANEI], imi pare rau pentru tot raul si suferinta pe care constient sau inconstient, in viata asta sau in altele, ti le-am facut. Iarta-ma!

Te iert pentru tot raul si suferinta pe care constient sau inconstient, in viata asta sau in altele mi le-ai facut. Te iert !

Ma iert pentru tot raul si suferinta pe care constient sau inconstient, in viata asta sau in altele mi le-am facut. Ma iert!

Ma iert pentru toate fricile, neputintele, slabiciunile, ignoranta, nevoile, atasamentele care ti-au dat putere asupra mea sa-mi faci rau.

Multumesc pentru iubire, iertare, lectii de viata, clipe frumoase petrecute impreuna.

Te iubesc si ma iubesc !

Fie ca Sfanta treime sa aduca iubirea, iertarea, pacea si armonia in relatie noastra.

Amin !

 

Mantra Sufletului sau Mantra Monadica

Aceasta mantra fost revelata lumii de catre Djwhal Khul, in scrierile lui Alice Bailey. Joshua David Stone considera ca este cea mai puternica mantra. El recomanda sa incepeti si sa va incheiati ziua cu aceasta mantra si sa nu se faca nici un fel de munca spirituala fara sa se spuna mai intai aceasta mantra. Aceasta mantra activeaza sufletul si steaua sufletului pentru realizarea muncii spirituale. Cuvintele mantrei sufletului sunt urmatoarele:

Eu sunt Sufletul/Monada,

Eu sunt Lumina Divina,

Eu sunt Iubire,

Eu sunt Vointa,

Eu sunt Planul Stabilit.

 

Exista treisprezece cuvinte sau expresii de forta specifice pe care Joshua David Stone le recomanda ca fiind dintre cele mai puternice:

 1. Mantra sufletului sau mantra monadei
 2. Elohim
 3. Aum
 4. Om mani padme hum
 5. Eu Sunt, Eu Sunt Cel ce Sunt
 6. Eu sunt Dumnezeu
 7. Eu iubesc
 8. Adonai (Domnul)
 9. So Ham (Eu sunt Dumnezeu/Eu sunt Sinele)
 10. El Shaddai (Dumnezeu Atotputernicul)
 11. YHWH

 

Meditatia practica recomandata de Sai Baba 

Sunt mantrele “Om” si So Ham”.  Cheia mantrei “So Ham” este cuvantul “so” rostit pe inspiratie si cuvantul “ham” rostit pe expitatie. Scopul este sa permiti respiratiei sa se ghideze dupa ritmul mantrei. Daca respiratia este lenta atunci ritmul va fi lent. Daca respiratia este rapida atunci si ritmul va fi rapid. Mantra “so ham” inseamna “eu sunt Dumnezeu” sau “eu sunt Sinele”. Sai Baba afirma ca aceste cuvinte nu apartin de fapt limbajului indian sau sanskrit ci reprezinta de fapt sunetul respiratiei lui Dumnezeu. Cand este rostita seara inainte de culcare, matra “so ham” se contopeste cu sunetul “om”.