In aceasta luna continuam: Seminar online, Duminica, 26 Martie, ora 19.00 – 22.00 ora Romaniei:

2017 – An de activare a Iubirii de Sine in viata ta

Duminica, 26 Martie, orele 19:00 – 22:00 Eastern time – Bucuresti

Iubirea de Sine este cheia primordiala si fundatia  crearii unei vieti implinite cu usurinta si gratie divina. Este o zona in care cu toti putem aduce imbunatatiri.

Seminarul este 100%  experiential si timp de 3 ore vom lucra in regim webinar pentru a intelege, vizualiza si activa iubirea de sine in viata ta,  pentru a manifesta cu usurinta  telurile in anul 2017.

Printr-o meditatie ghidata condusa de mine te voi ajuta sa te conectezi la ce inseamna iubirea de sine pentru tine si ce amintiri si  credinte ai legat de ea. Vom elibera perceptiile gresite, vindecand Copilul Interior si  descarca perspectiva  corecta divina a iubirii de sine conectind-o la Eul Adult .

Ne vom conecta la limbajul Iubirii de Sine, la vibratia ei, la culoarea si la darurile ei  pentru tine. La sfarsitul cursului vei avea claritatea legata de iubire de sine, activarea ei in fiinta ta si puterea de a face alegeri congruente pentru manifestare usoara in viata ta.

Voi face si o conectare cu energiile Sinelui Divin, cu energiile divine ale Maestrilor Iubirii si o binecuvantare a viziunii tale legata de iubire.

In doar 3 ore vei primi toate aceste informatii personalizate si iti vei crea propria viziune legata de iubire de sine, lista clara a nevoilor tale primordiale in iubire. Si vei primi si alte mesaje de iubire de la suflet.

Te invit sa participi alaturi de mine la acest seminar, sa iti oferi viziunea personala legata de iubire de sine  ca dar de inceput de primavara, pentru a primi clarificari, unelte de putere, daruri si surprize spirituale.

Beneficii:

 1. Clarificarea viziunii tale de viata legata de iubirea de sine
 2. Primirea de informatii personalizate: tema, calitatea, culoarea, esenta, energia, emotia, simbolul iubirii de sine care te ajuta sa ramai conectat la ea
 3. Dezactivarea blocajelor emotionale, mentale si energetice care intarzie sau impiedica manifestarea iubirii de sine in viata ta
 4. Crearea viziunii legata de iubire de sine intr-un format unic pe care il vei primi si il vei folosi in timpul cursului si care va ramane cu tine – ca dar de putere
 5. Crearea unui plan de actiune legat de pasii de urmat pentru intarirea iubirii de sine
 6. Finalizarea formatului legat de  Iubire de Sine
 7. Binecuvantarea Iubirii de Sine, activarea ei, primirea darurilor de putere si sustinere a implinirii ei
 8. Primirea de instrumente specifice conform Legii Atractiei Universale pentru intarirea Iubirii de Sine
 9. Vizualizari si meditatii de conectare la inima ta si la energiile divine
 10. Surprize spirituale

Testimoniale
Dupa cursul tau online de Iubire de sine m-am simtit minunat si te rog sa imi scrii neaparat cand il tii pe urmatorul .“ Silvia – Canada

Am observat ca in fiecare an informatiile si initierile tale folosesc energii si mai rafinate si mai inalte .” Dr. Sandu – Bucuresti

Te astept cu drag, sa te sustin in activarea Iubirii de Sine in viata ta, pentru  o viata senina si usoara  in anul 2017.
Scrie-mi te rog, pe adresa mesajulluminiiro@gmail.com ca sa participi la acest curs.

Locurile sunt limitate la 25 de participanti iar pretul pentru romanii care locuiesc in Europa, Statele Unite si Canada este de numai $70, iar pentru cei din tara este de €45.

La cursurile mele au loc purificari, initieri, vindecari, clarificari si chiar miracole.

Imbratisari, bucurii, pace si iubire divina!

Cu drag,

Daniela – Lucia

Mai multe informatii despre activitatea mea puteti gasi pe website-ul
http://MesajulLuminii.ro/ sau va puteti alatura grupului de Facebook www.facebook.com/groups/danielanistor.

Spatiul este limitat. Asigurati-va locul inscriindu-va mai jos:

Formular-de-inscriere
Va astept cu drag pentru o seara miraculoasa de manifestare si conectare la divin!

http://mesajulluminii.ro/
http://mesajul-luminii.blogspot.com/
http://www.facebook.com/DanielaLuciaNistor
http://www.facebook.com/PelerinajeleLuminiiRO

=====================================================================

Informatii generale evenimente lunare:

 • Lunar, in zilele de luna plina conduc meditatii ghidate de Ascensiune si Manifestare  denumite Deschidere de portal si Manifestare personala. Lucram pentru manifestare a  vietii noastre, prin alinierea personala si integrarea energiilor noi transmise de Maestrii Ascensiunii si Manifestarii, in scopul integrarii noilor frecvente de crestere in 5 D.
 • Conduc meditatii ghidate lunare pe tema Iubirii de Sine“ avand ca scop: acceptarea de sine, cunoasterea de sine si iubirea de sine. Initieriile si conectariile la energia iubirii divine fac de asemenea parte din meditatie.

O veste  buna pentru cei care nu au putut participa la meditatia de Iubire de Sine de Luni 11 Aprilie, in care s-au primit mesaje valoroase pentru participant – am clarificat ce inseamna Iubirea de Sine pentru fiecare dintre noi, am avut purificari, vindecari, o initiere cu inima divina si am facut impreuna o binecuvantare pentru Mama Pamant.

Puteti accesa inregistrarea AICI (click-dreapta pe cuvantul “AICI” pentru descarcare)

 • Conduc cursuri online cu informatii primite prin channeling, pe diverse teme de interes spiritual: vindecare, iertare, armonizare, iubire, manifestarea telurilor, etc.
 • Ocazional ofer o meditatie gratuita de vindecare spirituala cu ajutorul energiilor si gratiei divine.
 • In fiecare an, in cinstea Sfintei Fecioarei Maria, pe 15 august si 8 septembrie, precum si in cinstea Craciunului, va invit la meditatii gratuite de transformare personala in care veti fi imbratisati de mesajele, iubirea si energiile divine ale Fecioarei si ale Domnului Isus. Pentru primirea invitatiei de participare va rog sa ma contactati la adresa de e-mail MesajulLuminiiRO@gmail.com