Va invit cu drag la o Meditatie gratuita de conectare cu energiile divine feminine de Sfanta Marie pe 15 August in regim Webinar la ora 21.00 ora Romaniei.

Voi face conectari la energiile divine de vindecare, la energia feminina interioara, la energia ingerilor si a Maicii Domnului. De asemenea, ne vom conecta la portalurile noi deschise in aceasta luna. Pentru participare accesati linkul: https://www.uberconference.com/danilun2006

Va astept cu drag!

Semnatura Newsletter

http://mesajulluminii.ro/
http://mesajul-luminii.blogspot.com/
http://www.facebook.com/DanielaLuciaNistor
http://www.facebook.com/PelerinajeleLuminiiRO

=====================================================================

Informatii generale evenimente lunare:

  • Lunar, in zilele de luna plina conduc meditatii ghidate de Ascensiune si Manifestare  denumite Deschidere de portal si Manifestare personala. Lucram pentru manifestare a  vietii noastre, prin alinierea personala si integrarea energiilor noi transmise de Maestrii Ascensiunii si Manifestarii, in scopul integrarii noilor frecvente de crestere in 5 D.
  • Conduc meditatii ghidate lunare pe tema Iubirii de Sine“ avand ca scop: acceptarea de sine, cunoasterea de sine si iubirea de sine. Initieriile si conectariile la energia iubirii divine fac de asemenea parte din meditatie.

O veste  buna pentru cei care nu au putut participa la meditatia de Iubire de Sine de Luni 11 Aprilie, in care s-au primit mesaje valoroase pentru participant – am clarificat ce inseamna Iubirea de Sine pentru fiecare dintre noi, am avut purificari, vindecari, o initiere cu inima divina si am facut impreuna o binecuvantare pentru Mama Pamant.

Puteti accesa inregistrarea AICI (click-dreapta pe cuvantul “AICI” pentru descarcare)

  • Conduc cursuri online cu informatii primite prin channeling, pe diverse teme de interes spiritual: vindecare, iertare, armonizare, iubire, manifestarea telurilor, etc.
  • Ocazional ofer o meditatie gratuita de vindecare spirituala cu ajutorul energiilor si gratiei divine.
  • In fiecare an, in cinstea Sfintei Fecioarei Maria, pe 15 august si 8 septembrie, precum si in cinstea Craciunului, va invit la meditatii gratuite de transformare personala in care veti fi imbratisati de mesajele, iubirea si energiile divine ale Fecioarei si ale Domnului Isus. Pentru primirea invitatiei de participare va rog sa ma contactati la adresa de e-mail MesajulLuminiiRO@gmail.com