Pentru cei care isi doresc sa lucreze la un nivel mai profund, ii incurajez sa opteze pentru evaluarile din lista urmatoare.

  • Evaluarea generala completa – aduce informatii specifice legate de corpul  fizic, eteric, mental, emotional, astral, karmic si spiritual. Evaluarea generala contine intre 7 si 8 pagini de informatii si include informatii despre ghizii divini, totemuri si lectiile de viata ale persoanei.
  • Evaluarea karmica (este inclusa in cea generala, dar poate fi comandata si separat) – prezinta descrierea celor mai importante vieti anterioare care au legatura cu viata actuala, lectiile aduse de acestea si posibile corelatii cu suferinte ori situatii de viata. Toate informatiile primite prin channelling sunt redate in evaluare; pe parcursul a 7 saptamani de zile, acestea vor fi lucrate impreuna, purificandu-le si vindecandu-le.
  • Evaluare pe neam – identificarea blestemelor, farmecelor si a altor blocaje si datorii ramase prin neam, urmate de dezlegarea lor; identificarea sufletelor ratacite ale decedatilor si ajutor pentru acestia pentru inaltarea lor spre Lumina. Evaluarea pe neam contine 3 pagini de informatii.
  • Evaluarea compatibilitatii cu partenerul(a) – explicarea legaturii la nivel emotional, afectiv, mental si spiritual, lectia comuna de viata, relatiile din alte vieti comune si legatura lor cu prezentul, identificarea unei eventuale relatii speciale de tip suflete gemene sau pereche. Evaluarea compatibilitatii contine 3 pagini de informatii.

Sedintele sunt conduse de catre Divin – informatiile, cuvintele si energiile folosite de mine sunt intotdeauna obtinute prin channeling, fara a folosi metode de divinatie precum ansa sau cartile de tarot.