Daniela Lucia Nistor – Mesager spiritual, terapeut, scriitor, speaker 

mlSunt Daniela Lucia, m-am nascut in Bucuresti in zodia Gemenilor in perioada comunismului. La vârsta de 6 ani am trăit în mod dureros experienţa separarii în cadrul familiei mele. Ca să îmi pot alina durerea, m-am deconectat de familia mea umană. În viaţa mea de atunci, se petreceau prea multe schimbări în acelaşi timp: mutarea într-un nou cartier, începutul şcolii şi pierderea apropierii de sora mea odată cu obţinerea unei camere separate pentru fiecare dintre noi.

Calea mea de a coopera cu durerea schimbării a fost deconectarea de la familia mea de sânge şi conectarea profundă la familia mea divină, la bunul Dumnezeu si Mama Divina – O conexiune care a devenit puternică şi stabilă.

Dupa 40 de ani, conexiunea a fost reactivată şi mai puternic în cadrul unui pelerinaj spiritual la Medjugore în cadrul căreia am avut o viziune puternică cu Regina Pacii care saluta mulţimea ridicandu-se la ceruri. Frumuseţea, iubirea şi blandeţea ei de nedescris mi-au cucerit inima când mi-a spus:

“Doresc să fii Mesagerul meu în lume transmiţând iubirea şi ocrotirea mea de Mamă Divină către oameni şi conectându-i la energiile mele de vindecare.” Am fost onorata si uimita in acelasi timp.

În anii ce au urmat am început munca mea de mesager vindecător şi ghid spiritual pentru transmiterea mesajelor, învăţăturilor şi a energiilor divine de vindecare.

Inspirată şi susţinută de Divin, am creat şi fundamentat o metodă proprie de lucru denumită “Vindecarea de Suflet“, am publicat cărţi, am susţinut cursuri şi am condus grupuri de pelerini în locuri sacre.

Viata mea este o poveste de continua transformare, vindecare si redefinire proprie. Cunosc din propria mea experienta suisurile si coborasurile vietii pe care le am trait de-a lungul propiei mele vieti. Am cunoscut depresia, boala, comunismul, nedreptatea, schimbari multiple de profesie, divortul, adaptarea traiului intr-o noua tara si pe un nou continent si multe altele. Toate m-au pregatit extensiv pentru intelegerea compasionata a sufletului si a experientei umane, asa cum ne apare ea in diverse forme si situatii de viata.

Sunt licentiata in drept, in coching si in nenumarate tehnici de vindecare, dar in prezent lucrez in regim personalizat cu ajutorul echipei mele divine de lucru, prin tehnica mea proprie care aduce in cadrul aceleiasi sedinte explicarea cauzelor, problemelor, purificarea lor si inlocuirea cu energii si programe noi pentru vindecare si manifestare binecuvantata a telurilor .

Acum locuiesc in Statele Unite si lucrez global prin Skype si telefon. Atunci cand nu lucrez sunt cunoscuta pentru calatoriile in locuri sacre unde conduc grupuri de pelerini, scriu, dansez si creez aranjamente florale tip Ikebana. Sunt pasionata de studiu, cunoastere si evolutie si particip la cel putin 5-6 seminare si retreaturi in fiecare an.

In alta ordine de idei, tatal meu a fost maestru cofetar si sunt un choco-holic 🙂

Actualmente folosesc darurile mele de mesager, terapeut, autor şi învăţător spiritual pentru a te sustine în călătoria ta proprie de suflet şi de viaţă.

Dacă simţi că ai rătăcit drumul tau cel adevarat, că nu mai rezonezi cu situaţia de viaţă în care te găseşti sau relaţia în care te afli nu îţi mai bucură sufletul, te pot ajuta.

Prin mesaje, vindecări şi armonizari cu Sinele tău divin, cu planul Sufletului tău şi cu echipa ta divină şi umană, te pot ajuta în urmatoarele direcţii principale: înţelegerea lecţiilor de viaţă, vindecarea relaţiilor tale, reconectarea la planul sufletului tău şi manifestarea misiunii şi scopurilor tale.

Darul de suflet pe care ai venit să-l aduci pe pamant este necesar şi valoros. Viaţa ta este importantă. Trăieşte-o cu pasiune! Traieşte-o cu adevarat!

square-facebook-512Este o onoare pentru mine să te pot susţine în redescoperirea sinelui tau cel adevarat şi împlinirea misiunii tale de viaţă. Scrie-mi la mesajulluminiiro@gmail.com pentru a incepe calatoria noastra binecuvantata impreuna.

Te rog nu ezita sa imi spui “Buna“ – sunt pe Facebook, LinkedIn, si desigur ma bucur sa aud comentariile tale pe blog. Nu uita sa descarci de pe prima pagina, meditatia de conectare la Mama Divina pentru a primi iubirea si binecuvantarea dansei.