Mesajul Luminii pentru Romani

Cartea este o invitatie de a ne invata sa devenim mai buni folosind intelepciunea Mesajelor Divine.

Dragostea si interesul cu care cititorii au primit aceasta carte – prima editie epuizata in 6 luni – au determinat publicarea celei de-a doua editii romanesti revizuita si adaugita.

Ea fost de asemenea publicata si in traducere in limba spaniola sub titlul “El mensaje de la luz“.

Va rog, permiteti continutului mesajelor sa patrunda si sa lucreze la toate nivelele fiintei voastre aducandu-i vindecare si transformare.

Autoarea

“Mesajele cartii sunt – nu doar destinate vindecarii sufletului, a trupului si a mintii omenesti – adevarate instrumente psihologice de invatatura, de schimbare, de transformare a durerii in bucurie, de intelegere a ceea ce este – de fapt – viata noastra… Cititi cartea Luciei si veti gasi aici si rugaciuni minunate, si instrumente de intelegere a ceea ce este mania, frustrarea, disperarea, iubirea si intelegerea in viata.”

Maria Timuc (Cotidianul 7plus)

Pelerin la Compostela

coperta-pelerin“Pelerinajul la Compostela este un drum care se redefineste mereu; liniile lui de forta cresc pentru a include mai multe si mai multe suflete si experientele lor.

Toti cei care au pasit vreodata pe el in gand sau fapta, sunt parte din el si drumul este o parte din ei. Fiecare fiinta este imbogatita de existenta acestui pelerinaj si el este mai puternic cu fiecare fiinta. In memoria lui energetica este marcat fiecare zambet, fiecare lacrima, fiecare vis.”

Mesaj din carte