Motto: Viata e un cadou si fiecare dintre noi venim cu un dar de suflet unic si specific care ne implineste in plan personal, in comunitate si ajuta la evolutia planetei. Acceseaza-ti darul! Implineste-ti misiunea! Traieste viata din plin!”

Ceva bun se intampla

“Ca doctor, nu stiu sa explic exact ce se intampla in timp ce tu lucrezi cu noi, dar stiu sigur ca de fiecare data dupa intalnirea de lucru cu tine, ceva bun se intampla in viata noastra de familie, personala, profesionala si de business.”

Dr. Florin B. Bucuresti

Dar de Initiere Divina

Conecteaza-te la energiile divine feminine, introducandu-ti adresa de email

Descarca

Bun venit

Cred ca cei care isi dedica existenta in a fi lideri in educatie, arta, vindecare sau in propria lor viata merita oportunitatea de a-si gasi adevaratul loc in comunitate si de a crea transformarea pe care o doresc in viata lor si in lume.

Poti conta pe mine pentru a te ajuta sa te conectezi la scopul vietii tale, sa te sustin in a merge pe calea ta cea adevarata, eliberand obstacolele, astfel incat tu sa iti atingi cu bucurie si usurinta telul si sa-ti implinesti menirea in aceasta viata.

Garantia pe care ti-o ofer este ca lucrand cu mine vei obtine claritate, te vei reconecta la dorintele sufletului tau si vei incepe manifestarea misiunii tale de viata.

Sunt deschisa si dornica sa te intalnesc acolo unde te afli in acest moment ghidandu-te sa ajungi cu usurinta si bucurie la destinatie.

Scopul acestui website si al activitatii mele este dezvoltarea unui model nou de compasiune, acceptare, iubire de sine si vindecare cu ajutorul iubirii divine in scopul unei evolutii constiente si responsabile la toate nivelele de constiinta.

Misiunea mea de viata este sa te imputernicesc in conectarea ta personala la nivel profund cu contractul de suflet, misiunea de viata, darurile tale unice si echipa ta divina de sustinere pentru o viata implinita in pace, bucurie si iubire.

Viziunea mea despre planeta este o lume in care iubirea divina si iubirea umana co-creaza impreuna manifestarea unui pamant care traieste in pace si respect permitand fiecarei fiinte umane manifestarea senina a unei existente implinite in bucurie prin manifestarea scopului de viata.”